Wine Tastings

S ponosom vam ponujamo vinske degustacije slovenskih in svetovnih vin v gradu Grad Vinica. Vabimo vas na edinstveno popotovanje skozi raznolike vinske regije, ki vam omogočajo spoznavanje bogastva in raznolikosti vinskega ustvarjanja.

Naši sommelierji z veseljem delijo svoje znanje in izkušnje z vami ter vam omogočajo degustacijo vin, ki vključuje tako slovenske kot tudi priznane svetovne blagovne znamke. Uživate lahko v različnih vrstah vin, odkrivate nove arome, okuse in značilnosti vsakega posameznega napitka.

Vinske degustacije v gradu Grad Vinica vam nudijo idealno kombinacijo elegantne atmosfere in visokokakovostnih vin. Poleg uživanja v samih vinih lahko občudujete čudovite poglede na okoliško naravo in zgodovinsko arhitekturo gradu.

Vabljeni, da se poglobite v svet vinskega ustvarjanja in odkrijete nove vidike vinske kulture. Kontaktirajte nas, da izveste več informacij in organizirate svojo nepozabno vinsko degustacijo v gradu Grad Vinica.

Z veseljem pričakujemo vaš obisk in se veselimo ustvarjanja edinstvene vinske izkušnje v našem čudovitem gradu Grad Vinica!