Castle Spaces for Events

Z veseljem vam ponujamo različne lokacije v gradu "Grad Vinica" za praznovanje rojstnih dni, srečanja s prijatelji, piknike in druge dogodke po vaši izbiri. Predstavljamo vam tri ločene lokacije:

1. Lokacija "Stara lipa": Na tej lokaciji vam ponujamo prostor imenovan "Stara lipa". Tu lahko uživate v zelenju in udobju šotora, stolov in pohištva. Cena najema znaša 50 evrov na uro, z minimalnim naročilom za 4 ure. Pri naročilu nad 4 urami se cena dogovori dodatno.

2. Lokacija "Zgornji del gradu": Na tej lokaciji vam ponujamo prostorno zunanje območje opremljeno s žarom. Cena najema te lokacije znaša 150 evrov na uro, z minimalnim naročilom za 2 uri.

3. Lokacija "Terasa gradu, pritličje": Na tej lokaciji vam ponujamo uporabo terase gradu v pritličju z udobnim pohištvom. Cena najema te lokacije znaša 50 evrov na uro, z minimalnim naročilom za 2 uri.

Ne glede na izbrano lokacijo imamo na voljo sodobne javne straniščne prostore, da zagotovimo vaše udobje.

Pripravljeni smo vam ponuditi popolno mesto za vaš poseben dogodek v gradu "Grad Vinica". Prosimo, kontaktirajte nas, da se pogovorimo o vaših zahtevah in opravimo rezervacijo.

Veselimo se sodelovanja in ustvarjanja nepozabnih trenutkov v našem edinstvenem gradu "Grad Vinica"!