Weddings in The Castle

Grad Vinica je prava dragocenost za izvedbo poroke, ki bo pustila nepozabne vtise tako pri vas kot tudi pri vaših gostih. Nahaja se na slikovitih gričih in ponuja edinstveno kombinacijo zgodovinske atmosfere in sodobne udobja.

Sprehajanje po teritoriju gradu Grad Vinica vas bo očaralo s svojo impresivno arhitekturo in čudovitimi pokrajinami. Grad ponuja različne možnosti prostorov za izvedbo poročne slovesnosti in sprejema, od prostornih dvoran z izbranim pohištvom do udobnih in stilsko urejenih vrtov, kjer je možno organizirati odprto slovesnost pod prostim nebom.

Ekipa strokovnjakov na gradu Grad Vinica ponuja individualen pristop k organizaciji poročnih dogodkov. Pozorno prisluhnejo vašim željam in vam zagotovijo širok nabor storitev, vključno z dekoracijo prostorov, floristiko, cateringom in drugimi podrobnostmi, da ustvarijo edinstveno in romantično vzdušje.

Organizacija poroke na gradu Grad Vinica zagotavlja brezhibno storitev in visoko kakovost. Ekipa gradu bo skrbela za vsako podrobnost, da bo vaš poseben dan potekal gladko in ostal nepozaben tako vam kot tudi vašim gostom. Uživali boste v izbranih jedeh, ki jih pripravljajo izkušeni kuharji, ki uporabljajo samo sveže in kakovostne sestavine.

Poleg razkošnih prostorov grad Grad Vinica ponuja tudi udobno namestitev za vaše goste. Ima udobne sobe, kjer se bodo lahko sprostili in uživali v udobju med poročnim vikendom.

Poročna slovesnost na gradu Grad Vinica pomeni čarobnost in eleganco. Vi in vaši gostje boste obdani z lepoto in romantiko, ki navdihuje ter ustvarja posebno vzdušje. Vaša poroka na gradu Grad Vinica bo nepozabno doživetje, ki bo zapečatilo ljubezen in srečo ter pustilo globoke sledi v vaših srcih.

Najem celotnega gradu od 2500 eurov.

Najem zelenice za ceremonijo in bife 150 eurov na uro, minimalno naročilo 4 ure.

Naša prijazna ekipa vam bo z veseljem pomagala pri vseh vaših vprašanjih in dogovorih glede najema prostora ter podrobnostih vašega dogodka v vinarni gradu "Grad Vinica".

Veselimo se sodelovanja z vami in ustvarjanja nepozabnih trenutkov v našem čudovitem vinarnem gradu!

Visoka sezona:

Od 15.05-31.09 -3000 EUR + VAT/ Dan

Nizka sezona:

Od 1.10-15.05 -2500 EUR + VAT/ Dan

Obred:

Od 15.05-31.09 - 150 EUR + VAT /Ura

Od 1.10-15.05 -100 EUR + VAT /Ura

Cena vključuje zagotovitev prostora za dogodek. V to ceno ni vključena dekoracija prostora, catering, najem šotora.